Skip to main content

Balancebolde


Gratis ergonomisk konsultation

Når du handler hos os, får du en omfattende, gratis service, der inkluderer opsætning og gennemgang af din sidde- og arbejdsstilling. Vores eksperter sikrer, at dit arbejdsmiljø er skræddersyet til dine behov.

Prøv før du køber

Med vores unikke ‘Test-Før-Køb’ mulighed, kan du prøve vores produkter i dit eget arbejdsmiljø, før du træffer en endelig beslutning. Dette sikrer, at du er helt tilfreds med dit køb.

Pris


Kategorier

Brands

Viser alle 3 resultater

Træn balance og koordination mens du arbejder

Med en balancebold kan du få hjælp til at træne din balance og din koordination, samtidig med at den er blød og behagelig at sidde på. De små bevægelser, man gør på en balancebold, styrker både torso og siddemuskler, og de lindrer ryggen. En balancebold er derfor et ideelt supplement til dig, der sidder ned i mange timer om dagen, så du kan undgå eller lindre smerter i ryggen forårsaget af din siddestilling.

Vælg den balancebold der passer til dig

Hos Ergomus.dk har vi fokus på ergonomi og sundhed. Vi forhandler flere forskellige balancebolde, så du har mulighed for at finde den, der passer bedst til dig, til indretningen på dit kontor og til dit budget. Vi har kvalitetsgaranti, for vi anvender kun de bedste materialer og produkter, så du får høj kvalitet for pengene.

Hurtig levering til hele landet

Vi tilbyder levering af alle vores produkter til adresser i hele landet. Vi tilbyder fragt til kun 80 kr. og en hurtig levering inden for 3 dage. Der går dermed ikke lang tid, fra du har afgivet din ordre, til du kan sidde på din nye balancebold.
0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop