Tastaturer


Kategorier

Brands

Pris

Køb et ergonomisk tastatur til din computer

Ensidigt arbejde med mange gentagelser kan være belastende for kroppen. Det gælder, uanset hvilke bevægelser der er tale om. At skrive på et tastatur eller at bevæge musen til computeren mange gange i løbet af dagen kan blandt andet forårsage golf- og tennisalbue. For at forebygge tennis- og golfalbue, eller for at lindre dine gener, hvis du allerede har fået det, så kan du med fordel investere i et ergonomisk tastatur med rullemus. Det kan især være en rigtig god investering for dig, der har arbejdsplads derhjemme eller et hjemmekontor, men det er også en oplagt løsning for virksomheder, der ønsker at skåne deres medarbejdere og samtidig minimere risikoen for arbejdsskader.

Skån din arm med et ergonomisk tastatur med rullemus

I dag foregår meget arbejde foran computeren og ved det dertilhørende tastatur og mus. Med en rullemus til tastatur vil du kunne slippe for at lave de gentagne bevægelser med armen, som kan føre til smerter og nedsat bevægelighed i albuen. Samtidig kan du sikre armen aflastning, fordi du med et ergonomisk tastatur med rullemus har både tastatur og mus foran dig.

Vælg det tastatur der passer til dig

Hos Ergomus har vi mange forskellige produkter, som du kan vælge imellem, hvis du er på udkig efter et ergonomisk tastatur med rullemus. Alle vores produkter er i højeste kvalitet og passer til alle slags computere. På den måde kan du finde lige netop det tastatur til din computer, som passer til dig og til dit budget. Vi forhandler også mange andre ergonomiske produkter til kontoret som for eksempel arm- og håndledsstøtter, stole og balancebræt, så du altid har de bedste forudsætninger for at have en god arbejdsstilling, når du arbejder bag ved skærmen i mange timer om dagen. Vi tilbyder levering til adresser i hele landet for kun 80 kr., og vi tilbyder salg til både privatpersoner og erhvervskunder.

Gratis fragt

*Uanset ordre størrelse

Sikker betaling

Vi modtager alle kort

Levering indenfor 3 dage

Få varer hurtigt i hus

Kvalitetsgaranti

Kun de bedste materialer

© Copyright – All rights reserved.

Til top
0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop