Skip to main content

Kontorcykel


Gratis ergonomisk konsultation

Når du handler hos os, får du en omfattende, gratis service, der inkluderer opsætning og gennemgang af din sidde- og arbejdsstilling. Vores eksperter sikrer, at dit arbejdsmiljø er skræddersyet til dine behov.

Prøv før du køber

Med vores unikke ‘Test-Før-Køb’ mulighed, kan du prøve vores produkter i dit eget arbejdsmiljø, før du træffer en endelig beslutning. Dette sikrer, at du er helt tilfreds med dit køb.


Kategorier

Brands

Viser et enkelt resultat

Vær aktiv og kom i form mens du arbejder

Du behøver ikke at sidde stille, selvom du arbejder på kontor. Med en kontorcykel kan du være aktiv og komme i form, selvom du har et stillesiddende arbejde. Dermed kan du også bruge din fritid på andre ting end at dyrke motion. Med en kontorcykel kan du være med til at skabe en aktiv livsstil på kontoret, samtidig med at du udfører dit arbejde bag skærmen. Cyklen er uden et traditionelt styr, så du netop har mulighed for at cykle, samtidig med at du udfører dit arbejde.

Fordele ved at anvende en kontorcykel

Som allerede nævnt er der flere fordele ved at anvende en kontorcykel.  Du kan blandt andet:
  • Øge dit energiniveau
  • Øge din produktivitet
  • Øge din blodcirkulation
  • Forbrænde kalorier mens du arbejder
  • Minimere dit sygefravær.
Alt dette kan du gøre helt uden at forstyrre dine kollegaer, telefonsamtaler og lignende.

Køb online for hurtig levering i hele landet

Vi tilbyder hurtig levering af din nye kontorcykel. Allerede inden for 3 dage kan du sidde på kontoret og arbejde, samtidig med at du kommer i form. Fragten koster kun 80 kr., og vi leverer til adresser i hele Danmark.
0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop