Skip to main content

Massage


Gratis ergonomisk konsultation

Når du handler hos os, får du en omfattende, gratis service, der inkluderer opsætning og gennemgang af din sidde- og arbejdsstilling. Vores eksperter sikrer, at dit arbejdsmiljø er skræddersyet til dine behov.

Prøv før du køber

Med vores unikke ‘Test-Før-Køb’ mulighed, kan du prøve vores produkter i dit eget arbejdsmiljø, før du træffer en endelig beslutning. Dette sikrer, at du er helt tilfreds med dit køb.

Pris


Kategorier

Brands

Køb en massagerulle, massagebold eller andet massageudstyr hos os

At arbejde på kontor kan være hårdt for kroppen. Man sidder ned i mange timer i løbet af dagen, og man har ofte mange dårlige arbejdsstillinger, der forårsager smerter og andre gener. Det er alt sammen noget, der kan påvirke vores humør og vores produktivitet. Hos Ergomus.dk forhandler vi et stort udvalg af massageudstyr, så du har mulighed for at passe godt på dig selv, når du holder pause i løbet af din arbejdsdag. Køb for eksempel en fodmassagerulle, en massagebold, en massageslynge eller en massagekrog. Med vores massageudstyr kan du således massere både ryg og skuldre – steder som du ellers ikke selv vil kunne nå.

Masser fødderne med en fodmassagerulle mens du arbejder

Med en massagerulle kan du massere dine fødder, mens du arbejder. Har du ømme fødder efter at have stået op ved hæve-/sænkebordet i mange timer i løbet af dagen, fordi du har dyrket motion i din fritid eller noget helt tredje, så kan du hurtigt og nemt tage din fodmassagerulle frem og begynde at massere fødderne – samtidig med at du stadig har fuldt fokus på dit arbejde. Du kan også bruge en massagerulle til dine arme, hvis de trænger til lidt massage efter en lang dag ved tastatur og mus.

Vi forhandler produkter af højeste kvalitet

Vi forhandler produkter af højeste kvalitet og tilbyder derfor også kvalitetsgaranti. Du kan således være helt tryg ved at købe massageudstyr i høj kvalitet, når du handler i vores webshop.
0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop