Skip to main content

Mus


Gratis ergonomisk konsultation

Når du handler hos os, får du en omfattende, gratis service, der inkluderer opsætning og gennemgang af din sidde- og arbejdsstilling. Vores eksperter sikrer, at dit arbejdsmiljø er skræddersyet til dine behov.

Prøv før du køber

Med vores unikke ‘Test-Før-Køb’ mulighed, kan du prøve vores produkter i dit eget arbejdsmiljø, før du træffer en endelig beslutning. Dette sikrer, at du er helt tilfreds med dit køb.

Pris


Kategorier

Brands

Viser alle 30 resultater

Køb en rullemus til tastatur

Der er ingen tvivl om, at ensidigt arbejde med mange gentagne bevægelse kan være utroligt belastende for kroppen. Det gælder, uanset hvilken type bevægelser der er tale om, og det gælder derfor også i forbindelse med stillesiddende arbejde. Hvis du bevæger musen til din computer mange gange i løbet af dagen, så kan det blandt andet forårsage tennis- eller golfalbue – eller begge dele. Det giver smerter og bevægelsesindskrænkning, og man kan blive nødsaget til at blive sygemeldt i en kortere eller længere periode. Hvis du allerede har fået en tennis- eller golfalbue, eller hvis du ønsker at forebygge, at du får det, så kan det være en god ide at investere i en ergonomisk mus til din computer. Det gælder både for dig, der som privatperson sidder meget ved computeren derhjemme enten i fritiden eller på hjemmekontoret, men også for virksomheder, der vil skåne deres medarbejdere og minimere risikoen for potentielt lange sygemeldinger som følge af skader forårsaget af computermusen.

Slip for de gentagne bevægelser og aflast armen med en ergonomisk mus

Meget arbejde foregår i dag ved computeren og den dertilhørende mus samt tastaturet. Der skal blandt andet skrives dokumenter, rapporter med videre samt klikkes rundt i diverse programmer og på hjemmesider. For at slippe for de gentagne bevægelser med armen og samtidig sikre en god aflastning til armen, så kan du med fordel investere i en ergonomisk rullemus til tastaturet.

Vælg den computermus der passer til dig og dit budget

Hos Ergomus forhandler vi et bredt udvalg af rullemus til tastatur. Det giver dig stor mulighed for at vælge lige netop den ergonomiske mus, der passer til dig og til dit budget. Alle vores produkter er i højeste kvalitet, og de kan bruges til alle computere. Du kan med fordel kombinere en ergonomisk mus med et ergonomisk tastatur, eller du kan købe et tastatur med rullemus. Vi forhandler også mange andre ergonomiske produkter, der kan sikre dig en god ergonomi på arbejdspladsen eller i hjemmet. Du kan for eksempel både købe balancebræt, kontorstole og håndledsstøtter. Vi leverer til adresser i hele landet for kun 80 kr.
0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop