Contour Slidermouse Pro

Contour Slidermouse Pro WL Extended Wrist er udviklet til krævende opgaver med mange gentagelser. Pro er et fremragende valg til professionelle og alle andre, der bruger en mus mange timer om dagen. Slidermouse Pro WL Extended Wrist er placeret foran dit tastatur, så du slipper for at række ud efter musen, hvilket mindsker belastningen af din krop – fra nakken og ud i dine fingre. Bredden på denne Slidermouse gør den særligt velegnet til tastaturer i  fuld størrelse, som er behagelige at taste på. Med Slidermouse Pro WL Extended wrist kan du arbejde hurtigere og mere komfortabelt.
Håndledsstøtten på Slidermouse Pro Extended er dybere og bredere end den, der følger med Slidermouse Pro Slim & Regular. Det betyder, at dine hænder og arme får en glidende overgang fra bordet til dit tastatur og du får ergonomi uden at gå på kompromis med tastaturets størrelse og bredde.

2.155,20 kr.(Ekskl moms)
2.694,00 kr.(Inkl. moms)

Beskrivelse

Med den nye Slidermouse Pro WL Extended Wrist, er der tænkt over hvordan du skal arbejde ergonomisk på jobbet.

Den centrerede mus, som lader dig udføre dit skrivebordsarbejde, nemt og komfortabelt når du manøvrer med det store scrooll-hjul eller anvender de programmerbare knapper, så er der taget højde for dig og din ergonomiske sundhed.

Slidermouse Pro, vælger du mellem forskellige varianter som passer til dig og dine personlige behov. Tilpas din Slidermouse Pro med de unikke magnetiske håndledsstøtter, som gør det nemt at skifte mellem de forskellige modeller uden brug af værktøj.

Det  brede udvalg af håndledsstøtter er designet til både at understøtte dine fysiske behov og stilistiske ønsker. Det er nemt at skifte kliklyd, markørhastighed og klikmodstand, så du kan finde den indstilling, der fungerer bedst for dig.

Plug ´N´ Play din Slidermouse WL Pro til din PC eller Mac via Bluetooth, USB-modtager eller ledning, efter dit behov. Passer til alle tastaturer uanset om det er fuld størrelse eller kompakte tastaturer. Styr flere skærme på en gang, og indstil de programmerbare knapper til dine foretrukne genvejsfunktioner.


Del produktet med en du kender


Gratis fragt

*Uanset ordre størrelse

Sikker betaling

Vi modtager alle kort

Levering indenfor 3 dage

Få varer hurtigt i hus

Kvalitetsgaranti

Kun de bedste materialer

© Copyright – All rights reserved.

Til top
0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop