Skip to main content

Vær med til at skabe et bedre arbejdsliv

Hvis du selv kan vælge, hvordan dit arbejdsliv skal se ud og hvordan din arbejdsplads både på kontoret og i dit hjem skal indrettes er der mange muligheder og beslutninger som skal tages højde for.

Det vigtigste er dig selv og dit lange arbejdsliv for at få et sundt miljø som vil give dig arbejdsglæde og produktivitet samt minimere utilfredshed, gener og sygdom.

Med statisk arbejde foran en computer en hel dag bliver vi også fysisk belastet, og stillesiddende kontorarbejde udgør 38 % af alle sygemeldte. Derfor er det ikke ligegyldigt hvordan arbejdsstationen er indrettet.

Fordi stillesiddende kontorarbejde ikke bliver anset for at være fysisk krævende, er det også et overset område. Men ved blot at bruge en centreret mus, oplever 99 % at smerter og ubehag eliminer

Variation, pauser og godt udstyr er nøglen til god ergonomi, hvis du arbejder mange timer foran en computer.

Tiderne har ændret sig. Flere og flere danskere vil gerne arbejde hjemmefra. Tal fra Danmarks Statistik og Dansk Industris Virksomhedspanel viser faktisk, at dobbelt så mange danskere skønnes at arbejde hjemmefra i 2021, som tidligere, og ifølge Berlingske er hver femte dansker klar til at lede efter nyt job for at bevare muligheden for at arbejde hjemme.

Fremtiden kalder på en hybrid arbejdsplads, hvor den ene del af arbejdet klares online fra en placering udenfor kontoret, og den anden del fra kontoret. Det giver mulighed for at skabe rammerne for at indrette arbejdsdagen, så den passer lige til en selv.

At arbejde hjemmefra bør ikke forårsage smerte eller ubehag. Det gør det dog nogle gange, da mange af os ikke har installeret en ordentlig arbejdsstation hjemme. Kombineret med gode vaner giver Contour Designs ergonomiske produkter perfekt setup med en god arbejdsstilling og mange produktive arbejdstimer.

Med ergonomiske produkter kan du både forebygge og reducere smerter og belastningsskader. Så selvom du endnu ikke har oplevet muserelaterede smerter, er det en god ide at bruge en ergonomisk mus. Dermed er du mindre tilbøjelig til at pådrage dig alvorlige skader som karpaltunnelsyndrom, springfinger, tennisalbue og andre lidelser forårsaget af gentagne museklik og ensidigt gentaget arbejde. Du slipper for sygefravær og dyre omkostninger forbundet med massage og besøg hos en fysioterapeut.

Vær med til at tage ansvar og træf de rigtige valg i livet.

Contour produktudvalg

    0
      Din kurv
      Din kurv er tom← Tilbage til Shop