Skip to main content
Gratis ergonomisk konsultation

Når du handler hos os, får du en omfattende, gratis service, der inkluderer opsætning og gennemgang af din sidde- og arbejdsstilling. Vores eksperter sikrer, at dit arbejdsmiljø er skræddersyet til dine behov.

Prøv før du køber

Med vores unikke ‘Test-Før-Køb’ mulighed, kan du prøve vores produkter i dit eget arbejdsmiljø, før du træffer en endelig beslutning. Dette sikrer, at du er helt tilfreds med dit køb.

Contour Laptop Stand

Med computerstativet får du skærmen på din bærbare computer op i øjenhøjde, så du kan sidde i en optimal arbejdsafstand. Takket være computerstativet undgår du ubehag og den risiko for skader på langt sigt, der er forbundet med at arbejde på en bærbar computer. Brug computerstativet sammen med et eksternt tastatur og en ekstern mus, så du kan læne dig tilbage og sidde i en stilling, der er god for kroppen, mens du arbejder.

  • Let og lige til at tage med i lommen. Det slidstærke aluminiumsdesign gør stativet stabilt. Det kan holde til belastninger og enheder på op til 4,9 kg.
  • ​Justerbar højde. Fleksibelt og højdejusterbart stativ, som hæver din skærm til en øjenhøjde, der er god for ergonomien.
  • ​Ekstremt nemt at have med. Kan hurtigt foldes sammen og lægges i lommen eller computertasken.
  • ​Øger luftgennemstrømningen. Holder din bærbare computer afkølet.

401,76 kr.(Ekskl moms)
502,20 kr.(Inkl. moms)


Del produktet med en du kender


0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop