Træningudstyr


Kategorier

Brands

Pris

Få en bedre balance og siddestilling med en balancepude

Hvis du arbejder på kontor, sidder du formentlig ned i rigtig mange timer i løbet af dagen. Med vores smarte hæve-/sænkeborde har du mulighed for at minimere antallet af timer, du sidder ned ved at stå op og arbejde i stedet for. De fleste vil dog have brug for at sidde ned i løbet af dagen. For at opnå en bedre siddestilling og en bedre balance kan du med fordel investere i en balancepude til din kontorstol. En balancepude aktiverer og styrker både balle- og sædemusklerne, og samtidig lindrer den smerte og stivhed i ryggen.

Vælg den balancepude der passer til dig

Hos Ergomus.dk forhandler vi et stort udvalg af balancepuder. Du har dermed mulighed for at vælge lige præcis den, der passer til dig og dine behov – og dit budget naturligvis. Vælg for eksempel mellem en rund eller en kvadratisk balancepude til din kontorstol.

Vi tilbyder hurtig levering inden for kun 3 dage

Vi tilbyder hurtig levering til kunder i hele landet. Vi leverer din nye balancepude til din adresse, uanset hvor henne i landet den skal leveres. Dette koster kun 80 kr. Bestil derfor din nye balancepude hos os allerede i dag. Så går der ikke mange dage, før du kan få en bedre siddestilling.

Gratis fragt

*Uanset ordre størrelse

Sikker betaling

Vi modtager alle kort

Levering indenfor 3 dage

Få varer hurtigt i hus

Kvalitetsgaranti

Kun de bedste materialer

© Copyright – All rights reserved.

Til top
0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop