Skip to main content

Hæve/sænkeborde


Gratis ergonomisk konsultation

Når du handler hos os, får du en omfattende, gratis service, der inkluderer opsætning og gennemgang af din sidde- og arbejdsstilling. Vores eksperter sikrer, at dit arbejdsmiljø er skræddersyet til dine behov.

Prøv før du køber

Med vores unikke ‘Test-Før-Køb’ mulighed, kan du prøve vores produkter i dit eget arbejdsmiljø, før du træffer en endelig beslutning. Dette sikrer, at du er helt tilfreds med dit køb.

Pris


Kategorier

Brands

Vælg et lille hæve-/sænkebord for en fleksibel arbejdsstation

Med et lille hæve-/sænkebord har du mulighed for at få lige netop det bord, som passer til dit kontor og dets indretning. Vores små hæve-/sænkeborde er også perfekte at anvende, når du er på farten, eller når du ønsker at arbejde hjemme fra sofaen, køkkenet eller et helt tredje sted i huset. Vi sælger vores små hæve-/sænkeborde til kunder i hele landet for kun 80 kr.

Vores små hæve-/sænkeborde sikrer dig den bedste ergonomi

Med et lille hæve-/sænkebord kan du sikre dig den bedst mulige arbejdsstilling rent ergonomisk. Når man arbejder mange timer om dagen, som de fleste af os gør, så er det vigtigt at passe godt på sig selv og sikre, at man har en god arbejdsstilling. Ellers kan man for eksempel risikere at få smerter i ryg, nakke, skulder og mange andre steder.

Sundhedsmæssige fordele ved at arbejde stående

Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at stå op, når man arbejder. Den aktive og stående bevægelse øger din sundhed til forskel fra den siddende arbejdsstilling. Du aktiverer både din kernemuskulatur i ryg og mave, når du står op, og det er med til at give dig en god holdning og balance. Det skaber en bedre blodtilførsel og vægtkontrol, og du kan samtidig forebygge en række forskellige gener.
0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop