Hæve/sænkeborde


Kategorier

Brands

Pris

Vælg et lille hæve-/sænkebord for en fleksibel arbejdsstation

Med et lille hæve-/sænkebord har du mulighed for at få lige netop det bord, som passer til dit kontor og dets indretning. Vores små hæve-/sænkeborde er også perfekte at anvende, når du er på farten, eller når du ønsker at arbejde hjemme fra sofaen, køkkenet eller et helt tredje sted i huset. Vi sælger vores små hæve-/sænkeborde til kunder i hele landet for kun 80 kr.

Vores små hæve-/sænkeborde sikrer dig den bedste ergonomi

Med et lille hæve-/sænkebord kan du sikre dig den bedst mulige arbejdsstilling rent ergonomisk. Når man arbejder mange timer om dagen, som de fleste af os gør, så er det vigtigt at passe godt på sig selv og sikre, at man har en god arbejdsstilling. Ellers kan man for eksempel risikere at få smerter i ryg, nakke, skulder og mange andre steder.

Sundhedsmæssige fordele ved at arbejde stående

Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at stå op, når man arbejder. Den aktive og stående bevægelse øger din sundhed til forskel fra den siddende arbejdsstilling. Du aktiverer både din kernemuskulatur i ryg og mave, når du står op, og det er med til at give dig en god holdning og balance. Det skaber en bedre blodtilførsel og vægtkontrol, og du kan samtidig forebygge en række forskellige gener.

Gratis fragt

*Uanset ordre størrelse

Sikker betaling

Vi modtager alle kort

Levering indenfor 3 dage

Få varer hurtigt i hus

Kvalitetsgaranti

Kun de bedste materialer

© Copyright – All rights reserved.

Til top
0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop