Måtter og balancebræt


Kategorier

Brands

Pris

Vælg den løsning der passer til dig

Hos Ergomus.dk forhandler vi et stort udvalg af balancebræt, ståmåtter og balanceplader til ethvert behov. Her på denne side kan du finde en ergonomisk ståmåtte eller et balancebræt til lige netop dit budget og til dine behov. Vi forhandler kun produkter i de bedste materialer, og derfor tilbyder vi også kvalitetsgaranti.

Pas godt på din krop med en Steppie balanceplade

Med en Steppie balanceplade kan du passe godt på din krop. Den gør det muligt for dig at stå op i lang tid. Du minimerer dermed antallet af timer, du sidder ned i løbet af dagen – timer som forskerne kan konstatere er sundhedsskadelige. Ved at arbejde stående kan du opnå en markant reduktion af de sundhedsskadelige konsekvenser, som det har at sidde ned i mange timer i løbet af arbejdsdagen. Med en Steppie balanceplade kan du både forebygge og reducere skader og smerter, som er forårsaget af stillesiddende adfærd. Du opnår desuden:
  • En højere forbrænding
  • Stærkere ryg og ben
  • Færre smerter i muskler og led
  • Forebyggelse af hjerte-/karsygdomme, slidgigt og diabetes.

Skal jeg vælge en ergonomisk ståmåtte, balanceplade eller balancebræt?

Det er helt op til dig, hvilket af de forskellige produkter du vælger. Det vigtigste er, at du kommer op at stå, så du kan minimere den tid, du sidder ned i løbet af dagen.

Viser alle 18 resultater

Gratis fragt

*Uanset ordre størrelse

Sikker betaling

Vi modtager alle kort

Levering indenfor 3 dage

Få varer hurtigt i hus

Kvalitetsgaranti

Kun de bedste materialer

© Copyright – All rights reserved.

Til top
0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop