Skip to main content

Måtter og balancebræt


Gratis ergonomisk konsultation

Når du handler hos os, får du en omfattende, gratis service, der inkluderer opsætning og gennemgang af din sidde- og arbejdsstilling. Vores eksperter sikrer, at dit arbejdsmiljø er skræddersyet til dine behov.

Prøv før du køber

Med vores unikke ‘Test-Før-Køb’ mulighed, kan du prøve vores produkter i dit eget arbejdsmiljø, før du træffer en endelig beslutning. Dette sikrer, at du er helt tilfreds med dit køb.

Pris


Kategorier

Brands

Viser alle 17 resultater

Vælg den løsning der passer til dig

Hos Ergomus.dk forhandler vi et stort udvalg af balancebræt, ståmåtter og balanceplader til ethvert behov. Her på denne side kan du finde en ergonomisk ståmåtte eller et balancebræt til lige netop dit budget og til dine behov. Vi forhandler kun produkter i de bedste materialer, og derfor tilbyder vi også kvalitetsgaranti.

Pas godt på din krop med en Steppie balanceplade

Med en Steppie balanceplade kan du passe godt på din krop. Den gør det muligt for dig at stå op i lang tid. Du minimerer dermed antallet af timer, du sidder ned i løbet af dagen – timer som forskerne kan konstatere er sundhedsskadelige. Ved at arbejde stående kan du opnå en markant reduktion af de sundhedsskadelige konsekvenser, som det har at sidde ned i mange timer i løbet af arbejdsdagen. Med en Steppie balanceplade kan du både forebygge og reducere skader og smerter, som er forårsaget af stillesiddende adfærd. Du opnår desuden:
  • En højere forbrænding
  • Stærkere ryg og ben
  • Færre smerter i muskler og led
  • Forebyggelse af hjerte-/karsygdomme, slidgigt og diabetes.

Skal jeg vælge en ergonomisk ståmåtte, balanceplade eller balancebræt?

Det er helt op til dig, hvilket af de forskellige produkter du vælger. Det vigtigste er, at du kommer op at stå, så du kan minimere den tid, du sidder ned i løbet af dagen.
0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop