Skip to main content
Gratis ergonomisk konsultation

Når du handler hos os, får du en omfattende, gratis service, der inkluderer opsætning og gennemgang af din sidde- og arbejdsstilling. Vores eksperter sikrer, at dit arbejdsmiljø er skræddersyet til dine behov.

Prøv før du køber

Med vores unikke ‘Test-Før-Køb’ mulighed, kan du prøve vores produkter i dit eget arbejdsmiljø, før du træffer en endelig beslutning. Dette sikrer, at du er helt tilfreds med dit køb.

Backapp 360, Dark Grey

Det revolutionerende nye balancebræt bruger den patenterede Back App-teknologi. Justerbar nøjagtigt til den ønskede balance. Samtidig giver det et redskab til både kontor og uddannelse.

På Back App 360-brættet står du og balancerer komfortabelt i alle retninger. Dette giver mulighed for subtil træning af muskler og led, især i ankler, ben, knæ og hofter, som giver blid træning hele vejen op i ryggen. Back App 360 stimulerer cirkulation i benene. Back App 360 forhindrer skader på ankler, knæ og hofter.

Back App 360 har en naturlig rolle i det moderne kontormiljø, og mangfoldigheden af ​​at sidde på en Back App-stol og stå på en Back App 360 tilføjer den bedste mulighed for godt helbred, selv i et hektisk arbejdsmiljø.

1.295,00 kr.(Ekskl moms)
1.618,75 kr.(Inkl. moms)


Del produktet med en du kender


0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop