Skip to main content

Vandflasker


Gratis ergonomisk konsultation

Når du handler hos os, får du en omfattende, gratis service, der inkluderer opsætning og gennemgang af din sidde- og arbejdsstilling. Vores eksperter sikrer, at dit arbejdsmiljø er skræddersyet til dine behov.

Prøv før du køber

Med vores unikke ‘Test-Før-Køb’ mulighed, kan du prøve vores produkter i dit eget arbejdsmiljø, før du træffer en endelig beslutning. Dette sikrer, at du er helt tilfreds med dit køb.

Pris


Kategorier

Brands

Viser alle 23 resultater

En hjælp til at drikke mere vand i løbet af arbejdsdagen

Har du svært ved at få drukket nok vand i løbet af dagen? Så er du ikke den eneste. Rigtig mange glemmer at drikke vand i løbet af arbejdsdagen, fordi de sidder stille og arbejder koncentreret. Ikke desto mindre er det utroligt vigtigt at huske at få nok væske i løbet af dagen. Her kan det være en stor hjælp af have en vandflaske fyldt op med vand stående på skrivebordet. På den måde har du altid vand lige ved hånden, og flasken minder dig om, at du skal huske at drikke.

Vælg den vandflaske der matcher din stil

Hos Ergomus.dk forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af vandflasker. Med vores brede sortiment har du god mulighed for at finde lige præcis den vandflaske, der passer til din stil. Du kan for eksempel vælge en farverig og iøjnefaldende vandflaske, som med sit sprudlende design minder dig om, at det er tid til at tage en tår vand, eller du kan vælge en vandflaske i en mere afdæmpet farve. Det er helt op til dig.

Vi leverer vores vandflasker til hele landet

Vi leverer vores vandflasker til adresser i hele landet, og vi gør det inden for kun 3 dage, når du bestiller gennem vores webshop. Fragten koster 80 kr.
0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop