Skip to main content
Gratis ergonomisk konsultation

Når du handler hos os, får du en omfattende, gratis service, der inkluderer opsætning og gennemgang af din sidde- og arbejdsstilling. Vores eksperter sikrer, at dit arbejdsmiljø er skræddersyet til dine behov.

Prøv før du køber

Med vores unikke ‘Test-Før-Køb’ mulighed, kan du prøve vores produkter i dit eget arbejdsmiljø, før du træffer en endelig beslutning. Dette sikrer, at du er helt tilfreds med dit køb.

Contour Slidermouse Pro

Contour Slidermouse Pro WL Regular Wrist er udviklet til krævende opgaver med mange gentagelser. Pro er et fremragende valg til professionelle og alle andre, der bruger en mus mange timer om dagen. Slidermouse Pro WL Regular Wrist er placeret foran dit tastatur, så du slipper for at række ud efter musen, hvilket mindsker belastningen af din krop – fra nakken og ud i dine fingre. Bredden på denne Slidermouse gør den særligt velegnet til tastaturer i kompakt og fuld størrelse, som er behagelige at taste på. Med Slidermouse Pro Regular WL wrist kan du arbejde hurtigere og mere komfortabelt.
Håndledsstøtten på Slidermouse Pro Regular er dybere og kortere end den, der følger med Slidermouse Pro Slim regular & extended. Det betyder, at dine hænder og arme får en glidende overgang fra bordet til dit tastatur og du får ergonomi uden at gå på kompromis.

2.079,20 kr.(Ekskl moms)
2.599,00 kr.(Inkl. moms)

Beskrivelse

Med den nye Slidermouse Pro WL Regular Wrist, er der tænkt over hvordan du skal arbejde ergonomisk på jobbet.

Den centrerede mus, som lader dig udføre dit skrivebordsarbejde, nemt og komfortabelt når du manøvrer med det store scrooll-hjul eller anvender de programmerbare knapper, så er der taget højde for dig og din ergonomiske sundhed.

Slidermouse Pro, vælger du mellem forskellige varianter som passer til dig og dine personlige behov. Tilpas din Slidermouse Pro med de unikke magnetiske håndledsstøtter, som gør det nemt at skifte mellem de forskellige modeller uden brug af værktøj.

Det  brede udvalg af håndledsstøtter er designet til både at understøtte dine fysiske behov og stilistiske ønsker. Det er nemt at skifte kliklyd, markørhastighed og klikmodstand, så du kan finde den indstilling, der fungerer bedst for dig.

Plug ´N´ Play din Slidermouse Pro til din PC eller Mac via Bluetooth, USB-modtager eller ledning, efter dit behov. Passer til alle tastaturer uanset om det er fuld størrelse eller kompakte tastaturer. Styr flere skærme på en gang, og indstil de programmerbare knapper til dine foretrukne genvejsfunktioner.


Del produktet med en du kender


0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop