Optopad Extended

Optopad Extended er en ergonomisk mus, som giver dig en naturlig arbejdsstilling.

Den centrerede touchplade og de bløde og brede håndledsstøtter hjælper dig med at finde en afslappende holdning. Håndledsstøtterne giver dig støtte langs hele tastaturet.

1.920,00 kr.(Ekskl moms)
2.400,00 kr.(Inkl. moms)

Beskrivelse

De er aftagelige og kan udskiftes – kan rengøres med vand, rengøringsmiddel og sprit. De sættes nemt fast med magneter. Da Optapad Extended har en lige underkant, er den let at placere, hvis du anvender en underarmsstøtte. For at styre markøren kan du anvende en valgfri finger på touchpladen.

Optapad anvender den optiske multisensing-teknologi zForce®, som betyder, at en række sendere udsender et plant lysfelt over touchpladen. Når lysstrålerne i dette felt brydes, f.eks. når du placerer din finger, registreres det af detektorer. Det giver en rigtig god præcision og gør, at du kan anvende bevægelser, som du kender fra smartphones og tablets – f.eks. zoom, knib, tryk, rul og stryg. Knapperne og zonerne for touchknapperne giver dig nem adgang til de kommandoer, du oftest anvender. Samtlige 8 knapper er programmerbare efter dine ønsker.


Del produktet med en du kender


Gratis fragt

*Uanset ordre størrelse

Sikker betaling

Vi modtager alle kort

Levering indenfor 3 dage

Få varer hurtigt i hus

Kvalitetsgaranti

Kun de bedste materialer

© Copyright – All rights reserved.

Til top
0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop