Skip to main content
Gratis ergonomisk konsultation

Når du handler hos os, får du en omfattende, gratis service, der inkluderer opsætning og gennemgang af din sidde- og arbejdsstilling. Vores eksperter sikrer, at dit arbejdsmiljø er skræddersyet til dine behov.

Prøv før du køber

Med vores unikke ‘Test-Før-Køb’ mulighed, kan du prøve vores produkter i dit eget arbejdsmiljø, før du træffer en endelig beslutning. Dette sikrer, at du er helt tilfreds med dit køb.

Contour Rollermouse Red

Den mobile arbejdsplads.
På kontoret er vi heldigvis vant til en vis grad af kvalitet, når vi snakker arbejdsmiljø og ergonomi. Det er dog ikke alle der tager dette med sig, når de arbejder hjemmefra eller har skiftende arbejdspladser – dette på trods af, at vi gør det oftere og oftere. Hvad de færreste ved er, at der faktisk er lige så mange restriktioner og retningslinjer på den mobile arbejdsplads, som på kontoret. I hvert fald hvis vi arbejder mobilt mindst én dag om ugen. I dette tilfælde er det rigtig vigtigt, at du ikke bare sidder med din bærbare computer som eneste arbejdsredskab når du arbejder.

3.630,00 kr.(Ekskl moms)
4.537,50 kr.(Inkl. moms)

Beskrivelse
  • Contour Universal Sleeve gør at du let kan pakke udstyret sammen og tage det med på farten.
  • ​Contour Laptop Stand sørger for, at din bærbare computer kommer op i den rigtige højde, så du undgår at krumme nakken.
  • ​RollerMouse Red plus Wireless er din ergonomiske computermus der sørger for variation og et effektivt arbejdsflow.
  • ​Balance Keyboard er dit ergonomiske og kompakte tastatur med mulighed for et negativt tilt.


Del produktet med en du kender


0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop