Skip to main content
Gratis ergonomisk konsultation

Når du handler hos os, får du en omfattende, gratis service, der inkluderer opsætning og gennemgang af din sidde- og arbejdsstilling. Vores eksperter sikrer, at dit arbejdsmiljø er skræddersyet til dine behov.

Prøv før du køber

Med vores unikke ‘Test-Før-Køb’ mulighed, kan du prøve vores produkter i dit eget arbejdsmiljø, før du træffer en endelig beslutning. Dette sikrer, at du er helt tilfreds med dit køb.

Optopad Original

Optopad Original er en ergonomisk mus, som giver dig en naturlig arbejdsstilling.

Den centrerede touchplade og de bløde vingeformede håndledsstøtter hjælper dig med at finde en afslappende holdning. Håndledsstøtterne er aftagelige og kan udskiftes – kan rengøres med vand, rengøringsmiddel og sprit.

1.920,00 kr.(Ekskl moms)
2.400,00 kr.(Inkl. moms)

Beskrivelse

For at styre markøren kan du anvende en valgfri finger på touchpladen. Optapad anvender den optiske multisensing-teknologie zForce®, som betyder, at en række sendere udsender et plant lysfelt over touchpladen. Når lysstrålerne i dette felt brydes, f.eks. når du placerer din finger, registreres det af detektorer. Det giver en rigtig god præcision, og gør, at du kan anvende bevægelser, som du genkender fra smartphones og tablets – f.eks. zoom, knib, tryk, rul og stryg.

Knapperne og zonerne for touchknapperne giver dig enkel adgang til de kommandoer, du oftest anvender. Samtlige 8 knapper er programmerbare efter dine ønsker.


Del produktet med en du kender


0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop