Skip to main content
Gratis ergonomisk konsultation

Når du handler hos os, får du en omfattende, gratis service, der inkluderer opsætning og gennemgang af din sidde- og arbejdsstilling. Vores eksperter sikrer, at dit arbejdsmiljø er skræddersyet til dine behov.

Prøv før du køber

Med vores unikke ‘Test-Før-Køb’ mulighed, kan du prøve vores produkter i dit eget arbejdsmiljø, før du træffer en endelig beslutning. Dette sikrer, at du er helt tilfreds med dit køb.

Contour Armsupport for

Kombinationen af den elegante RollerMouse Red og den ergonomiske ArmSupport Red giver den optimale aflastning til nakke, skuldre og hænder.

RollerMouse Red max justerer overkroppen mens du skriver og bruger din RollerMouse og kan monteres på forkanten af skriveborde som har fra 0,5 cm til 3 cm tykkelse og gør dette tilbehør til RollerMouse Red ideelt til dig som har hæve/sænkebord.

930,00 kr.(Ekskl moms)
1.162,50 kr.(Inkl. moms)

Beskrivelse
 • Indbygget præcision
  7SENSES, trackingteknologien indbygget i rullestaven, giver en uovertruffen kontrol og præcision i markørens placering. Sensorerne sidder inde i bjælken godt skærmet mod støv og snavs. 7SENSES tracker markørpositionen og justerer hele tiden hastighed og acceleration og sikrer, at rullebjælken er placeret så centralt som muligt, samtidig med at den intuitivt tilpasser sig til dit arbejdstempo, mindsker mikrobevægelser og øger effektiviteten.
 • Ubesværet kontrol
  Den større og forbedrede rullestav giver bedre kontrol og kræver mindre anstrengelse. Contour Design har erstattet det mekaniske museklik med et virtuelt klik for at fjerne kraftanvendelsen og reducere risikoen for unødvendig anstrengelse. Det ubesværede, digitale museklik kombineret med den kraftigere rullestav med overfladestruktur gør den både lettere og mere behagelig at arbejde med.
 • Rollermouse DNA
  RollerMouse er centralt placeret foran tastaturet, og du behøver ikke række ud efter musen. På den måde mindsker du belastning af både nakke, skuldre, albue og håndled. Det giver et optimalt arbejdsområde, der korrigerer din arbejdsstilling og forbygger museskader. Brug håndledsstøtten, lær at bruge begge hænder og varier arbejdsstillingen så du undgår ensidig belastning. Ganske enkelt en bedre måde at arbejde på.
 • Let at bruge, med det samme
  Rullestaven er lettere at bruge og endnu mere præcis. Den har en større overflade, så du opnår en bedre kontrol, når du peger, ruller og klikker med musen. Den tilpasser sig til brugeren – fra professionelle brugere af CAD-programmer og andre avancerede designprogrammer til mere almindelig brug.

Del produktet med en du kender


0
  Din kurv
  Din kurv er tom← Tilbage til Shop