Skip to main content
Gratis ergonomisk konsultation

Når du handler hos os, får du en omfattende, gratis service, der inkluderer opsætning og gennemgang af din sidde- og arbejdsstilling. Vores eksperter sikrer, at dit arbejdsmiljø er skræddersyet til dine behov.

Prøv før du køber

Med vores unikke ‘Test-Før-Køb’ mulighed, kan du prøve vores produkter i dit eget arbejdsmiljø, før du træffer en endelig beslutning. Dette sikrer, at du er helt tilfreds med dit køb.

Backapp Smart Alcantara

Backapp anbefales af de fleste naprapaths og kiropraktorer.

Back-appen giver en lige og højere siddeposition og bør derfor bruges sammen med et hæve/sænke skrivebord. Skift mellem stående og siddende stilling der er med til den positive effekter på kroppen.

5.495,00 kr.

Beskrivelse

Vi sidder mere og mere i løbet af vores arbejdsuge og er i dag den mest udbredte form for arbejde. Mange mennesker kollapser med ryggen, når de sidder. Denne belastning kan forårsage gener på både nakken og ryggen, især er korsryggen udsat.

Back-appen følger din krop, afhængigt af hvordan du bevæger dig

Back App-stolen bryder på mange måder konventionelle forestillinger om, hvordan en arbejdsstol skal være. I stedet for komplicerede justerbare funktioner er stolen designet til at følge din krop, alt efter hvordan du bevæger dig. Dette giver dig en aktiv siddestilling, og i modsætning til traditionelle stole “tvinger” stolen dig til at sidde korrekt.

Når du sidder på Back-appen, får du en korrekt siddeposition med en naturlig bøjning i lændens rygsøjle på samme tid som du træner og styrker støttemusklerne i ryggen. Stolens tyngdepunkt balancerer på kuglen, som er justerbar til forskellige grader af balance træning. Du hviler dine fødder på den balancedæmpende fodplade.

Sædepuden er lavet af støbt polyurethanskum med specielt tilpasset blødhed og elasticitet.

Stoffer på sædehynde:

Alcantara: er et eksklusivt ruskindlignende stof lavet af syntetisk fibermateriale tilpasset nutidens krav til æstetik og fornemmelse. Stoffet kan vaskes både tørt og vand (følg producentens anbefalinger) og har en slidstyrke på 150.000 Martindale. Ring for pris på Alcantara Textile.

Dæmpningsringen under fodpladen er lavet af NBR skumgummi (nitril) med lukkede porer for lang holdbarhed.

Benene / gasløfteren er fremstillet af blankt forkromet stål. Gasliften fås i to forskellige varianter. En lav sædehøjde 50-67 cm, som er velegnet til personer under 165 cm. En højere lift (standard), sædehøjde 58-81 cm, der passer til personer over 165 cm. (Tidligere model målte 55-72 cm i sædehøjde.)

Kuglen af ​​PTS-fyldt polypropylen kan skrues op og ned for at justere balanceudfordringen. Bolden er altid rød som standard.

Fodpladen er sprøjtestøbt i mineralfyldt polyamid og er meget dimensionelt stabil. Diameter 600 mm.

Sædet er sprøjtestøbt af polypropylen.

Specifikationer
Farve

Rød, Sort, Sølv


Del produktet med en du kender


0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop